Szoláriumozás

5 ok, hogy miért érdemes nyáron is szolizni!

shutterstock

1. A leégés elkerülése

Először is, nagyon fontos, hogy soha ne égj le, mert az árt a bőrödnek! Mivel a szoláriumban ellenőrzött körülmények között barnulhatsz, a saját bőrtípusodnak megfelelő feltételek mellett, ráadásul nem befolyásolják barnulásodat semmilyen külső körülmények, (mint az aktuális UV sugárzás és egyéb elemek) így könnyen elkerülhető a leégés.

2. Alapozás/megelőzés

A fenti pont kiegészül azzal, hogy főleg a nagyon világos bőrű, vagy a leégésre hajlamos személyek esetében pár szoláriumban töltött alkalom segítségével megalapozhatjuk nyári színünket, így akár ezzel is elkerülhetjük a leégést.

3. Időnyereség

Akár fél napot is fekhetsz kint a napon, nem biztos, hogy olyan eredményt fogsz elérni, mint 10 perc csokicsöves szoláriumozással. Minden napra akad bőven tennivaló, de 10 perc magadra szánt időt senki sem sajnálhat Tőled!

4. Nem kell szembenézni a strand kellemetlenségeivel

Persze, nyilvánvalóan jó dolgok is vannak a strandolásban. Például a víz közelsége, a hangulat, hogy együtt lehet a család. De inkább a szolizás való Neked, ha nem bírod a tömeget, irtózol a szúnyogoktól és darazsaktól, ha egy kicsike esélyt is látsz arra, hogy megtámad egy cápa, vagy egyéb szörnyűség, ami a vízben él, vagy ha éppen gyűlölöd a szemetet, amit mások hagynak maguk után.

5. Nem befolyásolja az időjárás

Azt hiszem, ezt a pontot nem kell túlmagyarázni. Ha esik, ha fúj, ha havazik, vagy akár ha 40 fok van odakinn és már elviselhetetlen a meleg, a szoláriumban mindig ugyanazok a kellemes környezeti körülmények várnak. Ha biztosan nem akarsz egy vihar, vagy hőguta áldozatává válni, akkor válaszd a szoláriumozást!