Szoláriumozás

Tetoválással is szolizhatsz!

tatto

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szoláriumozás csak a megfelelő bőrápolás mellett lehet igazán eredményes.

A tetoválások kérdésköre azonban speciális eset, mutatjuk, miért.
Ha már van tetoválásod, bizonyára nem újdonság, hogy a frissen készült testdísz helye még hosszú ideig érzékeny. A tetoválók minden alkalommal ki is hangsúlyozzák, hogy a teljes gyógyulásig speciális ápolásra van szüksége a bőrnek, hogy a felületet ne érhesse káros hatás és a tetoválás is szép maradhasson.

 Mindig védd a tetoválásaidat!
Amennyiben már régi motoros vagy és régóta büszkélkedhetsz a tetoválásaiddal, akkor sem árt a fokozott védelem. A begyógyult bőr ugyan kevésbé érzékeny, ám ha túl sokat szoláriumozol a megfelelő védelem nélkül, azt a bőröd bánhatja.
Használj erősebb védőkrémet azokon a területeken, ahol a minták elhelyezkednek és kerüld el a leégést. A túlzott igénybevétel tönkreteheti a tetoválást is. A leégett, érzékeny bőr ráadásul erősebben ki van téve a fertőzéseknek, amelyek nem csak fájdalmasak, de nem is túl esztétikusak.
Tetoválással is lehet önfeledt a szolizás. Ám mindig légy körültekintő, érdemes nagyobb figyelmet szentelni ezeknek a területeknek. Szoláriumi látogatás után pedig ne hagyd ki a kellő bőrápolást sem, így a tetoválásaid is mutatósak maradnak és a barnaságoddal is elégedett lehetsz.