Szoláriumozás

Szolárium krémek a még tökéletesebb barnulásért.

girl

Hogy miért jó szolárium krémet használni?

Az UV sugárzás hatására a bőr veszít zsír-és víztartalmából, ezáltal ráncosodhat és feszessége is csökkenhet, a hatóanyagok segítségével bőre visszanyeri simaságát és puhaságát. Szolárium krém használatával 30-40 %-kal eredményesebben barnulunk, így kevesebb szoláriumozással, gyorsabban elérhetjük a kívánt hatást és a megszerzett barnaság tartósabb lesz.

Elkerülhetjük a jellegzetes „szolárium szagot” krém használattal, mivel intenzív illatukkal elnyomják a kellemetlen illatot, finom, erőteljes illatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen.

A tökéletes barnulás érdekében fontos, hogy a szolárium krémet a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben vigyük fel. A speciális szoláriumozás után használatos kozmetikumok segítségével nem csupán szebb és tartósabb lesz a megszerzett barnaság, hanem –a testápolókkal ellentétben- antioxidáns, ránctalanító tulajdonságuk biztosítja a bőr védelmét is.

Győződj meg saját bőrödön a szolárium kozmetikumok fent felsorolt pozitív hatásairól!

Ha neked a barnulás mellett a bőröd védelme is fontos, kérd a dolgozóink segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy melyik szolárium krém számodra a legmegfelelőbb.

Légy Te is egészségesen szép barna!